Mapei segédanyagok országos házhozszállítással
    Keresés
TERMÉKVÁLASZTÉK
betonadalékszerek
burkolati anyagok
aljzatelőkészítés
hidegburkolás
fugázóanyagok
kiegészítő termékek
műgyanta ragasztók
poralakú ragasztóhabarcsok
mapetherm rendszerek
melegburkolás
építéskémiai termékek
falfelületet védő bevonatok
termékek faanyagú padlókhoz
termékek ipari padlóhoz
TOP lista
1. Mapeband szalag
2. Adesilex P9 Szürke
3. Keraflex S1
4. Mapesil AC 100 Fehér
5. Fuga Fresca 100 Fehér
6. Fuga Fresca 144 Csokoládé
7. Keraflex Maxi S1 szürke
8. Keraflex szürke
9. Keranet szórófejes
10. Mapegrout T40
KERESÉSEK
stabilcem , mapelastic , mapegum , kerapoxy , keraflex , adesilex ,
FÜRDŐSZOBA ÁRUHÁZAK
Mofém csapok, csaptelepek
Alföldi mosdó, Alföldi zuhanykabinok, Alföldi zuhanytálcák, Alföldi fürdőkádak
Kludi csapok, csaptelepek
Ravak zuhanykabinok, Ravak zuhanytálcák, Ravak csaptelepek, Ravak fürdőszoba bútorok, Ravak kádak
Jika szaniterek, Jika, bidé, Jika mosdó, Jika zuhanykabinok, Jika zuhanytálcák, Jika kádak
Roltechnik kádak, Roltechnik zuhanykabinok, Roltechnik zuhanytálcák, Roltechnik csaptelepek, Roltechnik kiegészítők
BURKOLAT, KŐ, TÉRKŐ
Zala burkolat, Zala padlólapok
Opoczno burkolatok, Opoczno csempe
Paradyz burkolatok
Kwadro
SEMMELROCK térkövek Semmelrock térkövek, Semmelrock kerti lapok. cölöpök (paliszádok), szegélykövek, lépcsőelemek, tipegő, klinkertégla, hullámkő
Kő térkövek, Kő kerti lapok. Kő cölöpök (paliszádok), szegélykövek, lépcsőelemek, tipegő, klinkertégla, hullámkő
mészkő burkolat, mészkövek, horvát mészkő, mészkő ár, horváth mészkő, solnhofeni mészkő, mészkő párkány, mészkő eladó, travertin mészkő, travertin mészkövek
Műkő vásárlás, műkő webáruház: Stegu műkő, Chelsea műkő, Fabro műkő, Manu műkő, műkő árak, műkő vásárlás, műkő kereskedés
 

MAPEI - Álmai fürdőszobája fekete a penésztől?


Előzze meg a bajt, ezen nem érdemes spórolni!

A fürdőszobákban a zuhanyzók és kádak környezete, az emeleti fürdőkben a padló megfelelő vízszigetelése különleges figyelmet érdemel. Biztosan sokakkal előfordult már, hogy eláztatták az alattuk lakó szomszédot, vagy a fürdőszoba fala átázott.


A repedések jellemzően a fugákban és leginkább a falcsatlakozásokban keletkeznek, ahol a víz már könnyen bejuthat a burkolat mögé. De előfordulhat, hogy egy eltörött burkolólap repedései mentén kerül a burkolat alá a nedvesség. Ezzel megkezdődik a víz lassú károkozása, aminek a vége általában bontás, felújítás, azaz nem várt összegű kiadás.
Ilyenkor bizony mélyen bele kell nyúlnunk a zsebünkbe még akkor is, ha rendelkezünk biztosítással, és a helyreállítás közvetlen költségeit többé-kevésbé a biztosító állja. Bármely módon is rendeződik a kár, igen sok időnk rámegy az ügyintézésre és a megfelelő szakember felkutatására.

Ezt előzhetjük meg a MAPEI által gyártott MAPEGUM WPS egykomponensű, diszperziós vagy a MAPELASTIC kétkomponensű cementkötésű vízszigetelések felhordásával, melyek az aljzat, a falazat és a szomszédos helyiségek védelmére szolgálnak. A MAPEGUM WPS előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen felületre felhordható megfelelő előkészítés után, és akár fél nap múlva már burkolható is.
A MAPELASTIC szigetelés pedig a bekeverése után azonnal felhasználható, tartósan rugalmas marad és ellenáll a víznyomásnak. E szigetelőréteg közvetlenül az aljzatra kerül, így az alatta elhelyezkedő teljes rétegrendet és az egész szerkezetet, szomszédos helységeket megvédi a káros vízhatásoktól.

Bármelyik vízszigetelő rendszert választja, a rendszerek a MAPEBAND termékcsalád szalagaival, szigetelő-galléraival valamint külső és belső sarokelemeivel egészülnek ki, melyeket a csatlakozó- és dilatációs hézagoknál, illetve a fürdőszobákban a csőáttörések és a gépészeti berendezések vízzáró csatlakozásainál szükséges a szigetelőanyagba ágyazni a vízszigetelés folytonosságának biztosítására.

A rugalmas szigetelőrétegre történő közvetlen burkoláshoz olyan flexibilis ragasztókat célszerű használni, mint amilyen például az ADESILEX P9.

A tartósan rugalmas, penészesedés álló, ecetsavas szilikon a fürdőszobában szinte mindenütt jó szolgálatot tehet, alkalmazható például azoknak a hézagoknak a kitöltésére is, amelyek a szanitereknek a burkolathoz való csatlakoztatásakor keletkeznek.

A MAPESIL AC szilikon 31 modern színárnyalatból választható, sőt 26 színben kapható a flexibilis, könnyen tisztán tartható fugázó anyag, az ULTRACOLOR PLUS is, amelyen a penészgombák sem tudnak megtapadni.

A Mapei a festékrendszereihez is kifejlesztette a fugázó anyagoknál már bevált DropEffect vízlepergető és BioBlock penészedés – gátló technológiákat. A sikeres fejlesztések eredményeként új felületképző rendszer született, a SILANCOLOR PLUS.


SILANCOLOR PLUS rendszer, amelynek anyagai szagtalanok, oldószert vagy más káros anyagot nem tartalmaznak, ugyanakkor ellenállnak a lúgoknak, a különböző vegyszereknek, az UV-sugárzásnak és az öregedésnek is.

Első lépésként – szükség szerint – a SILANCOLOR CLEANER PLUS diszperziós fertőtlenítő- és tisztítószerrel a megtelepedett mohától, zuzmótól, különböző baktériumoktól, penész- és gombafonalaktól, spóráktól megtisztítjuk a kezelendő felületet.

Ezt követően a rendszer második komponensét, a szilán- és sziloxángyanta bázisú diszperziós SILANCOLOR PRIMER PLUS alapozót használjuk a felület előkészítésére.

Az alapozóval bevont felületre már felhordható a harmadik komponens, a SILANCOLOR PITTURA PLUS festék, amely matt, ugyanakkor bársonyos érintésű felületet ad.

A SILANCOLOR PLUS rendszer előnyei:
- aktív védelem a mikroorganizmusok ellen;
- széles spektrumú hatás;
- nagymértékű légáteresztő képesség és alacsony vízfelvétel;

A fentiekben javasolt anyagok alkalmazásával nő az elkészült lakások értéke, javul a lakók komfortérzete, nem is szólva a burkolatok, illetve az egész épület műszaki élettartamának várható meghosszabbodásáról.

 

mapeband_220

 

 

 

VÁSÁRLÁS MENETE
1. Kosár
2. Szállítási mód kiválasztás
3. Számlázási adatok
4. Áttekintés, fizetés
Fürdőszoba tippek
 • Álmai fürdőszobája fekete a penésztől?

  Előzze meg a bajt, ezen nem érdemes spórolni!

  A fürdőszobákban a zuhanyzók és kádak környezete, az emeleti fürdőkben a padló megfelelő vízszigetelése különleges figyelmet érdemel. Biztosan sokakkal előfordult már, hogy eláztatták az alattuk lakó szomszédot, vagy a fürdőszoba fala átázott.

  >>
 • Hogyan készül el egy kiváló fürdőszoba?

  Hogyan készül el egy kiváló fürdőszoba? Mit tegyünk, hogy ne ázzon át a fürdőszobai fal vagy padló? Óvintézkedések beázás ellen.

  >>
  Még több tippet, itt találhat!
  Vevőink véleménye
 • Rendkívül széles választék!
  „Rendkívül széles választékot találtam Önöknél és ár-érték arányban a legjobbak voltak.”
  Dr. Székács Gábor
 • Én elégedett voltam!

  „Én elégedetten távoztam Önöktől, ezért másnak is szívesen tudom ajánlani.”
  Dr. Végvári Piroska

 • Tökéletes bútor a tökéletes webáruháztól!

  „Tökéletes bútor, a tökéletes webáruháztól. Nagyfokú szín-, anyag- és formaválasztékból vihettem haza a nekem megfelelő fürdőszoba bútorokat. Köszönöm a lehetőséget és másoknak is szívből ajánlom!”
  Földi Tünde

  „Mi köszönjük! Használja egészséggel!”(A.Kitti értékesítő)

 • Korrekt, megbízható webáruház!

  „Korrekt, megbízható, vásárlóbarát webáruház. Mind a termékkel mind az ügyintézéssel meg voltam elégedve, mindenkinek szívesen ajánlom.”
  Kauffmann Tamásné

  Még több véleményt, itt olvashat!